Als u uw website op het internet wilt publiceren moet u een stukje ruimte huren op een computer van een provider, ook wel "hostingprovider" genoemd. U betaald hiervoor een vast bedrag per jaar.

D&D Webdesign is zo'n "hostingprovider" en heeft zelf een server die geplaatst is in het datacentrum "RedBus" te Amsterdam Sloterdijk en is verbonden aan een 100 Mbit geschakeld netwerk(wordt niet afgeknepen), waardoor de server altijd met optimale snelheid bereikt kan worden.
De server is uitgevoerd met een dubbele processor(Pentium 3.2 mhz, 1 MB cache), 4 harde schijven  200 gb, 4 GB intern geheugen en een dubbele voeding.
Er zijn verschillende voorzieningen aanwezig(brand, blus en stroom) die de veiligheid van de server waarborgen. Tevens wordt er dagelijks een backup gemaakt en wordt de server 24 uur per dag gemonitord zodat er direct actie kan worden ondernomen mochten er problemen ontstaan.

Graag willen wij voor u ook de hosting regelen, zekerheid en betrouwbaarheid zijn op dit gebied zeer belangrijk en die kunnen wij u dan ook bieden!

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust en we zullen u te woord staan.
0314-623277